For deg som liker å sparke pelsstump

Vi prøvde superfebrilske «Dust: An Elysian Tail». Se video.

27. juli 2012 16:50

LOS ANGELES (PressFire.no): Historien om Dean Dodrill er et av de romantiske hverdagseventyrene som har gjort «indie»-stempelet til en kjærlighetserklæring for mange.

Etter å ha blitt sparket fra Epic Games på grunn av nedskjæringer, som animatøren for de sjarmerende «Jazz Jackrabbit»-spillene, begynte han å klekke ut sine egne grandiose planer.

Han tegnet opp «furry»-universet «Falana», og har jobbet med en animasjonsfilm og et sideskrollende actionspill satt til dyreverdenen - stort sett mutters alene - de siste ti årene.

Microsoft fattet etter hvert interesse for det febrilsk hektiske, kombobaserte slåssespillet, og har flettet det inn i sin Summer of Arcade-kampanje med slippdato den 15. august - på Xbox 360.

Da vi tuslet rundt på E3-messen i sommer, møtte vi på Dodrils medprodusent fra Microsoft, som geleidet oss gjennom opplevelsen mens vi forsøkte å imponere med komboferdighetene våre.

Ta en titt på resultatet i videoen øverst!

Reporter: Lasse Lervik, Foto: Endre Vellene, Klipp: Marthe Marie Moen

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3