«Football Manager 2012» annonsert

Nyheter og forbedringer avduket.

15. august 2011 16:35

Det er kanskje ingen stor overraskelse at det nå annonseres et nytt «Football Manager» med påfølgende årgang 2012, men nye detaljer får nok pulsen hos fansen til å dunke likevel.

Spillet, som ifølge pressemeldingen sikter på å være i hyllene «før jul», kan skilte med over 800 nye elementer. Det inkluderer visstnok ikke regelendringer i de over 50 ligaene i spillet.

Overgangssystemet har fått seg en overhaling, og inkluderer nå lojalitetsbonuser og bedre systemer for kontrakter til amatører og undomslag. I tillegg forbedres overgangssenteret og du vil nå også ha muligheten til å låse kontraktforhandlingene når du ikke vil fire på kravene.

Et nytt system for talentspeiding fra virkeligheten er også på plass. Den inkluderer laganalyser, taktisk informasjon og målstatistikk.

Også 3D-kampene har blitt forbedret med nye animasjoner, nytt publikumssystem i grafikkmotoren, bedre væreffekter, nye arenaer og to nye kameravinkler (bak mål og regissørkamera).

Nå vil du også kunne legge til eller fjerne spillbare nasjoner i spillet ditt når som helst, du må derfor ikke forbli i landene du velger ved begynnelsen av karrieren.

Kommunikasjon vil nå også være følelsesladet, hvor du kan velge hvordan du vil uttrykke deg. Du kan for eksempel være en slags kald og rolig Drillo, eller den mer dramatiske Solbakken. Det vil være seks alternativer tilgjengelig.

I tillegg lover utviklerne at spillet nå enklere for nye spillere med et nytt opplæringssystem og brukergrensesnitt. Opplæringsdelen er faktisk helt ny og står utenfor selve spillet.

Pressemeldingen nevner også at mange andre deler av spillet har blitt forbedret, som mediasystemet, pressekonferansene, ungdomspillersystemet, nestegenerasjons spillere, innstillinger for sosiale nettverk, vennskapskamper og landslagledelse.

«Football Manager 12» slippes til PC og Mac før jul.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3