Lar nye folk slipe knivene til «Assassin's Creed»

Bytter hovedkvarter.

3. juli 2014 19:56

(PressFire.no): Årets nye «Assassin’s Creed» tar oss med til Frankrike, i hjertet av revolusjonen og med noen bloddryppende giljotiner.

Det har vi visst siden den første traileren fra «Assassin’s Creed Unity» dukket opp i mars.

Tradisjonelt sett har Ubisoft brukt flere av sine studioer rundt om i verden for å meisle ut sine største serier på fast basis. Det er ikke uvanlig at minst fire-fem ulike Ubisoft-avdelinger bidrar.

Et friskt pust?

Hovedsetet for «Assassin’s Creed» har ligget i Montreal. Nå er det klart at Ubisoft i Quebec tar over, i hvert fall for ett av de neste spillene i denne serien.

Denne avdelingen har bidratt både på «Assassin’s Creed III» og fjorårets «Assassin’s Creed IV: Black Flag».

Men å ta over hovedansvaret blir en ny opplevelse.

 Forskjellen nå er at det dreier seg om et helt spill. Vi kommer til å lære ting mens vi går videre, men i bunn og grunn er vi alle sammen kjempestolte over oppdraget, forteller Francois Pelland fra Ubisoft Quebec til CVG.

– 

Skal brette opp ermene

Ubisoft er kjent for å ha bygd svære studioer, særlig Montreal og Toronto. Målet er å la Quebec-gjengen øke i antall i tiden som kommer samtidig med at de begynner produksjonen av et nytt «Assassin’s Creed» for fullt.

– Dette er et studio som sakte men sikkert bygger et solid fundament. Vi har rundt 350 mennesker her, noe som sammenlignet med Montreal er lite – men det er faktisk et stort antall, forteller Pelland.

Målet er å utvide med ytterligere 50 spillskapere i perioden fram mot 2016, sier han.

– Nå er tiden inne for å brette opp ermene og ta lederskapet på et storspill.

Francois Pelland røper ikke hvilket «Assassin’s Creed» de er involvert med, eller når det er planlagt lansert. Ubisoft bruker å ha flere prosjekter gående parallelt, og hevder selv at høstens «Unity» har vært i produksjon i mer enn tre år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3