Flyet kræsjer og etterlater deg mutters alene på en øy full av kannibaler

«The Forest» skremmer vettet av oss.

11. november 2013 14:53

(PressFire.no): Førstepersons skrekkspill er midt i en voldsom renessanse, enten de drøfter mørket bak norske kystsamfunn eller blodtørste grisemaskiner

Også har du kommende «The Forest», da, som ser ut til å skru hele grøssometeret enda noen hakk høyere enn røkla.

Når du som eneste overlevende kryper ut av vraket etter at flyet ditt styrter på en superskummel stillehavsøy, må du attpåtil tekkes den krakilske lokalbefolkningen av kannibaler.

Den unike grøsseren ble nettopp klarert for utgivelse på Steam når det er ferdig, et faktum utviklerne feirer med en forferdelig skummel trailer (over).

Makaber øyferie

For første gang blir vi vist hvordan overlevelsesferden hopper mellom idylliske, «Minecraft»-aktige skogturer etter byggematerialer på dagtid til de veldig, veldig dystre nettene.

Når mørket senker seg, er det visst ikke så mye annet å gjøre enn å bevæpne seg med hva enn vrakrestene tilbyr og dundre ned menneskejegerne.

Videosnuttene viser i det hele tatt en veldig makaber og blodig opplevelse, der kroppsdeler brennes som et provisorisk bål og hovedpersonen bruker digre steiner som slagvåpen.

Samtidig skal det være rom for utforsking av de pittoreske tropeomgivelsene også, blant annet på tur ned i dunkle grotter.

Støtter 3D-briller

Et av de største salgspunktene ved skrekkspillet, som ifølge sine skapere kommer i en spillbar alpha-utgave i løpet av året en gang, er støtten for Oculus Rift.

3D-brillene har blitt brukt med hell i flere lignende spillutgivelser de siste årene, og skal være et sentralt poeng i Endnight Games' «The Forest».

Det er et grep man også skal få leke med i norske «Among the Sleep», som også er en førstepersonsgrøsser.

Ifølge Eurogamer består Endnight Games blant annet av folk som har snekret spesialeffekter for filmer som «Tron Legacy» og «300» tidligere. 

«The Forest» skal utgis til pc en gang neste år. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3