Flere hint om «Crash Team Racing»-remake

Vises fram natt til fredag?

5. desember 2018 15:35

(PressFire.no): Natt til fredag er det duket for The Game Awards, bransjens selvklappende prisoverrekkelse – og de siste årene ispedd en del spillnyheter.

I den forbindelse har det gått rykter om alt mulig rart som skal vises fram der, men et av disse ser nå ut til å være hakket mer håndfast.

For det ryktes nemlig at en remake av «Crash Team Racing» skal komme til dagens konsoller, og dagens hendelser har ikke akkurat kvelt ryktene særlig.

PlayStation Access-sjef Hollie Bennett har lagt ut et bilde av et par fuzzy oransje terninger hun skal ha fått tilsendt, sammen med en lapp hvor det står følgende beskjed:

«Sliding into the Game Awards on 6/12»

Flere trekker dermed slutningen at oransje = Crash, koseterninger = bil, og «sliding» = det gjør man i «Crash Team Racing». Derfor: En remake må nesten være på vei.

Det henger også sammen med en spørreundersøkelse fra september i år, der Sony spurte potensielle kunder av «The Last of Us 2» om de hadde spilt det originale «Crash Team Racing».

Eurogamer skriver på sine sider at de har hørt flere kilder fortelle om remaken, og at de anser de for sanne.

Vi får smøre oss inn i tålmodighetskesam og vente til freddan’.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3