Flere hestekrefter i «Joe Danger»

Fersk oppdatering inkluderer YouTube-støtte og nye baner.

27. august 2010 07:38

Inkludert i ukas PlayStation Store-nyheter finner vi en oppdatering for «Joe Danger», sjarmbomba på to hjul som ble lansert eksklusivt til PlayStation 3 tidligere i år. En av utviklerne i Hello Games beskriver innholdet i det de har kalt The People's Patch på PlayStation-bloggen, for denne oppgraderingen består av nyheter og utbedringer som spillerne selv har etterspurt, skriver Sean Murray.

Les også: Vår anmeldelse av «Joe Danger».

Det lille spillstudioet – som teller beskjedne fire personer – gikk ut før lanseringen av «Joe Danger» og sa at et underskudd for deres del ville dømme dem til evig fortapelse med pastaskruer og kneipbrød i all framtid. Det slipper de å bekymre seg for, indiestudioet gikk i pluss basert på salget lanseringshelgen alene og har siden blitt en kritiker- og salgssuksess via den digitale spillbutikken på PlayStation 3.

DEL DINE BESTE STUNT PÅ YOUTUBE

Hello Games uttalte for øvrig til Eurogamer i juni at «Joe Danger» faktisk kjører fint, også på Xbox 360, og setter døra litt på gløtt for at spillet kan dukke opp til andre plattformer på sikt. Men foreløpig er spillet bare sluppet til PlayStation 3.

Denne uka ble altså den første store oppdateringen rullet ut på PlayStation Store. Samtidig er det nå mulig å prøvespille før du eventuelt kjøper spillet. Demoversjonen inneholder timeviss med spilltid, skriver Sean Murray på PlayStation-bloggen. People’s Patch er gratis og alt du trenger å gjøre for å få tilgang til den er å starte spillet på nytt – om du allerede har kjøpt det via PSN.

Denne oppdateringen tillater deg blant annet å lagre, laste opp og dele dine mest halsbrekkende stunts på YouTube.

- Når alt kommer til alt; hva er poenget med å være verdens beste stuntmann om du ikke kan vise det til dine venner?, skriver Murray.

Samtidig fyrer Hello Games opp en konkurranse der du kan laste opp dine beste baner. Som takk for hjelpen kan du laste ned et helt nytt brett til spillet.

Foruten YouTube-støtte, skriver utvikleren at People’s Patch også inneholder muligheten for å skreddersy soundtracket til din hasardiøse motorsykkelkunst, du får flere multiplayerbrett, nye verktøy du kan bruke for å skape dine egne baner, nye kostymer, nedlastbare turneringer og skjulte godbiter.

«Joe Danger» er ute til PlayStation 3 og koster XX kroner. Utvidelsen, kalt People’s Patch, ble sluppet gjennom denne ukens oppdatering på PlayStation Store.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3