Flere «Far Cry»-laserdinosaurer på vei?

- Har en oppfølger i tankene.

6. mai 2013 10:03

(PressFire.no): I forrige uke ble «Far Cry 3: Blood Dragon» lansert, en frittstående utvidelsespakke til fjorårets «Far Cry 3» som har fint lite med opphavet å gjøre.

Pakket inn med lyden av synthtrommer og glorete neonfarger er «Blood Dragon» definitivt noe for seg selv.

Dean Evans, sjefen bak, sa til CVG at han ønsket å lage noe som fanger den samme følelsen som da han vokste opp på 80- og 90-tallet: Foreldrene sov i etasjen over og han satt der foran tv-skjermen og så «Robocop» igjen og igjen.

Gira på oppfølger

Michael Biehn, åttitallsskuespilleren fra blant annet «Terminator» og «Aliens», har avslørt at «Blood Dragon» kan være begynnelsen på en egen sideserie i «Far Cry»-universet.

Dean Evans har allerede avtalt møter som kan avgjøre om det blir oppfølger.

- Dean snakket med meg på telefonen i går. Han var temmelig gira, sier Biehn i et intervju med Major Nelson.

Han skulle i et møte i dag, jeg tror han ønsker å gjøre dette til en slags serie. Han har en oppfølger i tankene, avslører Biehn.

«»

- Er ikke du han fra Terminator?

«Blood Dragon» forteller om den høyteknologiske fremtiden i år 2007, året etter den andre Vietnam-krigen. Opp av den radioaktive asken reiser en ny type supersoldat seg: Mark IV cyberkommandosersjant Rex «Power» Colt.

Vår anmelder lot seg begeistre over denne nedlastbare «Far Cry»-spinoffen:

«Blood Dragon» er så åpenbart et entusiasmeprosjekt, laget av en gjeng som har fått frie tøyler og har sluppet unna med mye galskap. Jeg hadde gladelig sett en «Far Cry 4» som kjører videre i samme stil, eller i det minste en nedlastbar oppfølger, skrev han blant annet i sin anmeldelse.

Michael Biehn gir sin stemme til Rex «Power» Colt. Han innrømmer overfor Major Nelson at videospilling ikke er favoritthobbyen, men «Blood Dragon» har inspirert actionskuespilleren.

- Jeg var med på et «Aliens»-spill i fjor, men ingen snakket særlig mye om det.

- Nå kommer flere folk bort til meg på gata for å snakke om dette spillet. Mange flere spør om det enn «er ikke du han fyren fra «The Terminator»?

- Jeg har lyst til å gå ut akkurat nå, kjøpe meg en maskin med spillet og lære hvordan jeg spiller det, sier Michael Biehn i Major Nelson-podcasten (via IGN).

«Far Cry 3: Blood Dragon» er lansert til pc, PlayStation 3 (PlayStation Store) og Xbox 360 (Xbox LIVE Marketplace).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3