Fire-player «Pac-Man»-galskap neste måned

...og det ser slett ikke verst ut?!

24. mai 2016 10:08

(PressFire.no): Stikk fingeren i øret og rør litt rundt i sirkelbevegelser. Tenk samtidig på «Pac-Man», og lyden han lager i de gamle arkadespillene. Det er dagens morotriks – vær så god.

Men kanskje du heller vil spille litt med den sultne gule kladden?

I juni kommer «Pac-Man 256» til pc, PlayStation 4 og Xbox One.

Dette er en av de syrevariantene av spillet (som vi tidligere har sett med «Pac-Man Championship Edition»), men denne gangen er konseptet at du er på en evigvarende level 256 – den skumle «KILL SCREEN»-banen som gjør at arkadespillet krasjer på grunn av fullt minne.

Spillet bygger videre på mobilspillet som kom i fjor, og som har flydd litt under radaren til i hvert fall oss i PressFire.

Det er støtte for fire personer samtidig, forhåpentligvis i en bedre innpakning enn fireplayeren i «Pac-Man Vs.» på GameCube, og det ser ut til å være en rekke spillmoduser å bryne seg på.

Vi trodde ikke serien hadde nok oomph i seg til å fortsatt se grisekult ut, men den nye traileren gjør oss glade både foran og bak.

«Pac-Man 256» kommer 21. juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3