Finn din Rock Band-favoritt

Søk i skattekisten til Harmonix, som nå består av over 2000 låter.

13. oktober 2010 13:07

Harmonix har lagd en såkalt widget, som er kjekk for deg som trives best med et stykke plast i hånda og gleder deg til en ny runde Rock Band i høst. For her kan du søke opp låtene med din favorittartist, søke på sjangre eller låtnavn samt finne alle låtene fra 1991 om grunge er din greie.

Antallet låter som du kan handle fra Rock Band-arkivet, passerte nylig 2000. Det ble markert med selveste Jimmy Hendrix og hans «Are You Experienced?» som utviklerne av musikkspillet har valgt ut til dette jubileet.

«Rock Band 3» lanseres 28. oktober, et spill som er hakket mer ambisiøst enn tidligere utgivelser i serien. Nå kan du både inkludere et keyboard i plastinstrumentfamilien, samt lære deg å spille gitar på ordentlig om du ønsker det.

PressFire hørte på John Drakes tordentale under E3, som var adressert til dem som mente at «The Beatles: Rock Band» var barnemat. «Fuck you!», var Harmonix' frittalende PR-mann sitt direkte budskap.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3