- Filmspill suger alltid

Men kultgrøsseren «Cabin in the Woods» skulle få eget spill likevel.

23. september 2012 16:06

(Pressfire.no): Skrekkfilmen «Cabin in the Woods» av Drew Goddard og Joss Whedon skulle egentlig bli en utvidelse til zombiespillet «Left 4 Dead 2».

- Det skulle bli fantastisk, fortalte filmregissøren Drew Goddard på sin IAmA-tråd på nettstedet reddit.

Goddard og Wheaton har enorm kultstatus, og har i tillegg til «Cabin in the Woods» også skapt «Buffy: The Vampire Slayer» og «Angel» - som nok mange av oss husker fra tv-en på nittitallet.

-Spill basert på film suger alltid.

Filmen skulle egentlig bli sluppet i 2010, men på grunn av filmstudioet MGMs finansielle problemer ble premieren utsatt.

Skrekkfilmen, som handler om en vennegjeng som drar på ferie i skogen, ble solgt fra MGM til Lionsgate i 2011, og fikk sin etterlengtede premiere først i mars i år.

Det var på grunn av disse forsinkelsene at også «Left 4 Dead 2»-utvidelsen ble problematisk, forteller Goddard.

- Det skulle bli fantastisk. Tro meg, jeg hater alle spill basert på filmer, de suger alltid, men å skape «Cabin in the Woods» i «Left 4 Dead 2» føltes så altfor rett. Det er smertelig at det ikke skjedde, skrev Goddard.

Filmduoen og spillstudioet Valve ble derimot fortsatt knyttet igjennom planene, og man kan derfor se figurer fra «Left 4 Dead 2» utstilt i bakgrunnen i filmen.

Firefly-MMO forsvant

Den andre delen av super-duoen, Joss Whedon, har også hatt tidligere problemer med spill som har forsvunnet under nesa på han.

En av Whedons største kult-suksesser, «Firefly», skulle bli et massivt onlinespill.

- Jeg tror at Firefly skulle fungert bra i et spill, og det var en tid der vi vurderte det seriøst. Det var flere forskjellige konkurrenter til å skape det, og jeg tok masse møter angående det. Så snudde jeg meg rundt og det hadde liksom bare forsvunnet ut i luften, fortalte Whedon under Nerd HQ i sommer.

- Jeg vil veldig, veldig gjerne at «Firefly» skal bli et spill. Jeg møtte Cliff Blezinski (fra Epic Games journ. anm) i går natt og vi spøkte om at «Åh, vi må gjøre Firefly!» Men eh, vi var kanskje litt fulle, spøkte han videre.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3