Fikk en sniktitt på «Battlefield 4»

Men foreløpig er spillet «hemmelig».

20. februar 2013 09:46

(PressFire.no): Electronic Arts har allerede bekreftet at et nytt «Battlefield» er på vei, men at de foreløpig har tenkt å vente litt med å vise det fram for pressen.

En av sjefene for spillbutikkjeden GameStop har imidlertid allerede fått en sniktitt. Han klarte ikke å legge skjul på sin begeistring.

- Alt jeg kan si er «wow»

- Fikk se på «Battlefield 4» i dag, og alt jeg kan si er «wow». Takk til EA for sniktitten. Kan ikke vente til dere andre får sett det, skrev J. Paul Raines på GameStops offisielle Twitter-konto.

Det er ikke første gang noe slikt skjer. Spillbutikkansatte i Game-kjeden fortwitret seg i fjor. Der ble både «Medal of Honor» og fjorårets «Need for Speed» omtalt flere uker før EA viste spillene for presse eller publikum.

I motsetning til det som er normalt, ble ikke denne «Battlefield 4»-meldingen slettet i all hast. Tvert i mot - EA har videresendt twitter-meldingen.

- Tidspunktet var riktig

Allerede før «Medal of Honor: Warfighter» kom ut begynte DICE og EA å friste med det neste «Battlefield». De som forhåndskjøpte «Warfighter» er nemlig sikret betatilgang til det neste «Battlefield» – når den tid kommer.

Patrick Söderlund, en av visepresidentene i EA, avviste overfor PressFire at det var en forhastet annonsering.

- Vi følte tidspunktet var riktig, sa Söderlund.

I slutten av januar i år fortalte Electronic Arts at «Battlefield 4» er planlagt lansert neste år. Det er uvisst om spillselskapet tenker på finans- eller kalenderåret.

Blir «Battlefield 4» vist i kveld?

Det at EA nå føler «Battlefield 4» er i en slik forfatning at de har begynt å vise spillet for mektige spillbutikksjefer, er godt nytt for de som er utålmodige på et nytt skytespill fra svenskene i DICE.

Kotaku er ikke mindre beskjedne enn at de spekulerer i at «Battlefield 4» kan komme til å spille en av rollene på eventet Sony har invitert til i kveld, der de skal vise «PlayStation-fremtiden».

En annen mulighet er at EA har tenkt å vente til Game Developers Conference (GDC) som er i slutten av mars. Både fjorårets «Medal of Honor: Warfighter» og «Battlefield 3» året før, fikk sin første ordentlige premiere på GDC.

NB! Hva det er Sony har tenkt å vise fra New York, midnatt norsk tid, kan du selv se direkte og diskutere i vårt livestudio.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3