Fikk du klump i halsen av «The Last of Us»?

Da bør du lese dette.

22. juli 2014 12:29

(PressFire.no): Fjorårets mest kritikerroste spill, «The Last of Us», var ikke bare en seier på salgslistene - med sin enestående dialog, dramaturgi og stemmeskuespill vant det også mange hjerter.

Det er spesielt følsomheten i spillet som har satt spor og nå skal denne delen få helt spesiell oppmerksomhet.

Levende framføring

For 28. juli blir utvalgte scener gjenspilt av skuespillerne bak originalstemmene – alt regissert av spillets skaper, Neil Druckman, og akkompagnert av levende musikk fra komponisten Gustavo Santaolalla.

Det er den tidligere spilljournalisten Goeff Keighley som har fått æren av å avsløre prosjektet på den offisielle PlayStation-bloggen.

I bloggen skriver han videre at hvordan alt henger sammen fremdeles forblir et mysterium, men lover en helt spesiell kveld.

På en scene i Los Angeles

Framførelsen vil kun skje én gang og tar sted på teaterscenen Broad Stage på Santa Monica i Los Angeles førstkommende mandag.

Billettene skal allerede være utsolgt, men hele forestillingen vil bli direktesendt over nettet. Det blir derfor mulig å se den både på strømmetjenesten Twitch, YouTube og via PlaStation Network Live Event Viewer.

«The Last of Us» høstet svært mange priser for årets spill i 2013 og onsdag 30. juli er spillet aktuelt i en egen oppusset versjon for den nye spillkonsollen, PlayStation 4. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3