Fikk du aldri spilt «Batman: Arkham Asylum» eller «Batman: Arkham City»?

Nå får du ny sjanse på PS4 og Xbox One.

19. mai 2016 09:51

(PressFire.no): I noen uker har det dukket opp tegn på at Warner Bros. Interactive har planlagt å spesialbehandle to av de beste spillene på forrige konsollgenerasjon - «Batman Arkham Asylum» (2009) og «Batman: Arkham City» (2011).

Og nå bekrefter spillutgiveren at det var hold i ryktene og at de to kritikerroste spillene blir pussa opp og gitt ut i en pakke til PlayStation 4 og Xbox One i «Batman: Return to Arkham».

Det er kun de to spillene som er utviklet av Rocksteady som blir inkludert i pakken – «Batman: Arkham Origins» ble utviklet av Warner Bros’ sitt studio i Montreal.

Det er også verd å nevne at det finnes en pakke til PlayStation 3 og Xbox 360 som inkluderer alle de tre første spillene.

Fjorårets «Batman: Arkham Knight» var det første i serien på de nye konsollene, men vil nå få selskap av de to første spillene i serien.

Begge spillene tok i bruk Unreal Engine 3 og de blir i denne anledningen overført til Unreal Engine 4, hvor de skal få bedre grafikk i form av oppgraderte modeller, miljøer, lys og effekter.

Begge spillene fikk i sin tid terningkast 6 fra vår anmelder og debuten kalte han «tidenes spill basert på en tegneserie».

Den nye pakken slippes 26. juli og ser ut til å koste rundt 500 kroner for begge to.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3