Fem måneders ekstra ventetid på «Mighty No. 9»

Inafune-prosjektet har fått ny dato.

28. september 2015 10:34

(PressFire.no): Det tok bare to dager for «Mega-Man»-pappa Keiji Inafune å samle inn pengene han opprinnelig ville ha for å lage et nytt spill – en åndelig oppfølger til klassikerserien.

«Mighty No. 9» endte opp med å samle inn 3.8 millioner dollar (32 millioner kroner) fra denne første kronerullinga.

Egentlig skulle spillet være ferdig denne høsten. Nå har utgiver Deep Silver bekrefta at vi må vente til 12. februar for å møte roboten Beck.

Robotvirus

Beck er den niende roboten som triller fra samlebåndet, derav spilltittelen. De øvrige åtte robotene er alle smittet av et virus og representerer fiendene du må bryne deg på i «Mighty No. 9».

Dette er et spill smidd etter de klassiske plattformspillene fra 8- og 16-bitsæraen.

Den fem måneder lange utsettelsen brukes blant annet til å lage mer innhold, og selvsagt: til å polere og fikse. Deep Silver-partnerskapet har medført at de legger til et ekstra bonusbrett og mer dialog, fikk vi høre tidligere i år.

Utviklerne melder selv på nettsiden sin at det har tatt litt tid «å rydde opp i noen utfordringer knyttet til spillets onlinedel».

Har gitt ut en smakebit

Før helga slapp studioet en demo, myntet på dem som bidro til den opprinnelige Kickstarter-kampanjen.

«Mighty No. 9» kommer ut til en hel rekke plattformer i februar. Pc, Mac, Linux, PS3, PS4,  Xbox 360, Xbox One, Wii U, Vita og 3DS. De to sistnevnte versjonene blir sluppet på et senere tidspunkt.

Vi traff Keiji Inafune på årets E3-messe i Los Angeles. Se intervjuet i videovinduet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3