Feberfantasiene blir virkelighet i nytt «Amnesia»

«Dear Esther»-utviklerne overtar serien for å skremme dritten av deg.

23. februar 2012 10:11

(PressFire.no): I helga verserte det rykter om en oppfølger til det svenskutviklede og kritikerroste kultskrekkspillet «Amnesia: The Dark Descent».

Spillnettsiden Joystiq har nå fått bekreftet at et nytt spill i serien er på vei, og at de passende nok sikter på å gi ut spillet før Halloween.

Alternativ historie

Spillet får tittelen «Amnesia: A Machine for Pigs», men det blir ikke en direkte oppfølger:

- Det følger ikke historien videre fra «Amnesia». Det inkluderer ingen av de samme rollefigurene, skal «Dear Esther»-manusforfatter Dan Pinchbeck ha fortalt Joystiq.

Katastrofal ekspedisjon til Mexico

I spillet skal man følge Oswald Mandus, en rik industrialist, på en katastrofal ekspedisjon til Mexico. I feberfantasier drømmer Mandus om en mørk maskin, som plutselig gjenoppstår i det virkelige liv.

Det forrige spillet fikk mye oppmerksomhet for å være svært skremmende, mye på grunn av spillmekaniske elementer og psykologiske virkemidler som skapte en hjelpeløs følelse.

Vår anmelder trillet terningkast fem og sa at det «skamsetter de fleste alternativene i sjangeren når det kommer til å formidle ren terror og frykt.»

«Amnesia: A Machine for Pigs» utvikles for pc og skal etter planen slippes før 1. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3