«Far Cry 3» blir enda litt vanskeligere

Gratisoppdateringer polstrer én- og flerspillerdelen.

19. februar 2013 11:15

(PressFire.no): «Far Cry 3» kommer med en spektakulær mengde innhold fra butikkhylla av, men utgiver Ubisoft har ikke sett seg helt ferdige med skytespillet av den grunn.

I tiden fremover skal spillet få flere gratisoppdateringer som finpusser både én- og flerspillerdelene, skriver Ubisoft i et nytt foruminnlegg (via Joystiq). 

Blant annet går de med planer om å lansere en ny og enda råere vanskelighetsgrad, kalt Master. «Verre enn malaria», lover beskrivelsen.

Der skal sjansene for å bli angrepet av den allerede illsinte faunaen økes. Piratene og de andre fiendene vil bli hakket vanskeligere, uten at det nevnes om de bare får mer helse eller faktisk blir glupere.

Etter hvert skal man også kunne utfordre seg selv ved å restarte utkikkspunktene man allerede har oppdaget, simpelthen for moroa av å fange dem på nytt. Om du synes det er kult, da. 

Forberede kartverktøy skal også gjøre det smidigere å komponere spillbrett til egen og andres glede. For eksempel skal et nytt system la deg legge igjen konstruktive tilbakemeldinger på andres kreasjoner.

Ved hjelp av et nytt betatestingopplegg vil man også kunne legge ut en prøveversjon av kartene til noen utvalgte få, slik at potensielt rufsete brett kan testes før de hives ut i jungelen.

Ubisoft sier at oppdateringene kommer over flere patcher, og dermed kan drøye litt.

Videoen under har ingenting med de omtalte oppdateringene å gjøre, og viser heller en større del av spillet ellers. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3