Fant over femti plasser å ødelegge «CS:GO»-runden på

Overpass er stappfull av griefe-muligheter.

23. januar 2017 11:09

(PressFire.no): Overpass, en av Bomb Defusal-banene i «CS:GO», har vært ute i over tre år nå.

Det har derimot vært noen småbugs å finne på banen i lang tid, inkludert feil lydavspilling og (minst) en plass hvor du kan balansere på noen piksler som stikker ut av en bil.

Såkalt pixel walking kan gi fortrinn hos den som benytter seg av den, siden det kan virke som om personen flyter i lufta på et område det ikke virker som det skal gå an å stå på.

YouTuberen Kame942 hadde sett seg lei på dette, og skulle i utgangspunktet bare lage en video om hvordan fotspor på banen lød feil noen plasser,

Men underveis i finkjemminga av banen fant han like greit over femti plasser hvor C4-bomba kunne hives – og aldri nås igjen.

Dette er en big deal i «CS:GO». Kjipe folk er ikke uvant å spille mot (eller med), og noen kan finne på å ødelegge med vilje ved å pælme bomba i disse områdene.

Kampene blir dermed umulig å vinne for terroristene via bombeplanting, og mange tårer felles av lagkameratene.

Ifølge Kame942 har han prøvd å sende eposter til Valve i flere måneder uten å nå fram, som er grunnen til at han nå har postet videoen på YouTube og Reddit. Der har den møtt et oppgitt publikum, som takker han for «å gjøre jobben til Valve».

Videoen har i skrivende stund allerede blitt sett over 45 000 ganger (og er overraskende hypnotisk å se på).

Så får vi se om dette får Valve til å gjøre noe.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3