Fant forseglet Nintendo-spill fra julen 1988 på loftet

Ble solgt for over 80 000 kroner.

5. august 2019 14:14

(PressFire.no): Nå og da dukker det opp historier om folk som finner gammelt gull på loftet eller på loppemarked – sjeldne spill eller spillkonsoller som viser seg å være verd flere never med kontanter.

Forseglet «Kid Icarus»

Nylig gikk han gjennom loftet i barndomshjemmet for å hente noen esker fra sine yngre dager, og der fant han en liten skatt.

I en av eskene lå «Kid Icarus» fra 1987 til Nintendos åttebiters konsoll, noe som i seg selv ikke er spesielt.

Dette eksemplaret lå imidlertid i fullstendig uåpnet tilstand – forseglet i tretti år og med kvittering fra JC Penny. Og i forseglet tilstand øker verdien betraktelig og samlere.

Gikk for 80 000 kroner

Det var på forhånd antydet at spillet kunne gå for opptil 10 000 dollar på auksjon, noe som viste seg å ikke være langt fra sannheten.

Spillet gikk til slutt for 9000 dollar – eller rett over 80 000 kroner med dagens kurs.

Familien sliter med å huske kjøpet av spillet, men som Reno Gazette påpeker er kvitteringen datert 8. desember 1988 og kan derfor tyde på det er snakk om en julegave som aldri ble åpnet.

Scott amos forteller til nettsiden at han kommer til å dele pengene fra auksjonen med sin eldre søster. Målet er å bruke en del av pengene på Disney World.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3