«Fallout»-utvikler lager «South Park»-rollespill

Går fra postapokalypse til julebæsj.

1. desember 2011 20:30

(PressFire.no): Fra å være med på å lage «Fallout»-serien, «Knights of the Old Republic»-oppfølgeren og nå til slutt «Fallout: New Vegas» skal Obsidian Entertainment lage et RPG-spill satt i «South Park»-universet.

Det er den amerikanske spillmagasinet Game Informer som avslører spillet i sin januar-utgave. De har i noen dager dryppet hintTwitter om at det ville komme en «overraskende» avsløring, og at ingen kom til å kunne gjette seg til hva det var.

Vel, de hadde rett der!

Vi vet ikke noe særlig mye mer enn at Obsidian er utvikler, THQ er utgiver og at historien til spillet skal skrives av «South Park»-skaperne Matt Stone og Trey Parker. Det loves et fullverdig rollespill der du styrer en nyinnflyttet unge som må skaffe seg venner og forme allianser for å beskytte byen mot alskens uhumskheter.

Magasinet kommer på salg i midten av desember, men vi regner med å få høre litt mer innen den tid. Spillet vil komme på Xbox 360 og PlayStation 3.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3