«Fallout 76» kommer i november og kan spilles helt alene

Men ja - det er et online flerspiller overlevelsesspill.

11. juni 2018 05:56

(PressFire.no): Det var knyttet stor spenning til avsløringen av «Fallout 76», det kommende «Fallout»-spillet som mange rykter sa var et online overlevelesspill.

Og i dag ble sløret løftet av spillet, og sannelig stemte ryktene.

«Fallout 76» er riktignok et online-spill, men Bethesda lover at spillet også kan spilles alene.

- Selvfølgelig kan du spille dette solo. Du kan være hvem du vil, utforske den digre verdenen, gjøre quests, følge historien og gå opp i level. Vi elsker sånt i spillene våre vi også, og vi vil ikke at det skal være på noen annen måte, sa Bethesda-sjef Todd Howard fra scenen.

Men du spiller det også med andre, som farter rundt i den samme verdenen som deg. Ikke fryktelig mange andre, riktignok – bare noen titalls folk er på hver server.

Du blir heller ikke straffet hardt om du dør.

Og starte band?

Med venner

Du kan teame opp med venner også, og bli med i deres spill. Da blir alt av progresjon du har med deg også med.

I tillegg til å ha en egen historie du kan følge, kan du også bygge baser som må forsvares, ta ned enorme monstre eller bare utforske West Virginia – spillkartet skal være fire ganger større enn i «Fallout 4», og delt inn i seks regioner som er veldig forskjellige fra hverandre.

Basene kan for øvrig bygges hvor som helst i disse regionene. I videoen vi fikk se fra spillet ble basene angrepet av større eller mindre fiender, som kunne ødelegge hele greia.

Atomkrig

Utviklerne skryter av at spillet har veldig få regler, noe som betyr at du selv bestemmer hva som skal skje – eller ikke skje.

For eksempel kan du (og noen venner) prøve å finne oppskytningskodene til en atomrakett, for så å blåse en hel del av kartet til himmels. Det kan åpne opp for bedre loot i områdene i etterkant.

Howard lover også dedikerte servere, og en egen beta-test av spillet skal komme.

- Jeg leste på internett at spillene våre har noen bugs, vitset han.

Til slutt fikk vi også en lanseringsdato for spillet: «Fallout 76» kommer ut 14. november i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3