«FIFA 12» setter nye rekorder

Ingen sportsspill har solgt mer i England.

23. januar 2012 15:52

(PressFire.no): Forrige uke kloret «FIFA 12» seg til den femte strake førsteplassen på de britiske salgslistene, og med det ble det en ny rekord for EA Sports' populære spillserie.

Fjorårets «FIFA»-spill er med det tidenes mestselgende sportsspill i England, ifølge Chart-Track som jobber med å holde styr på slike tall. Det er Gamasutra som melder dette.

Siden lanseringen i september har «FIFA 12» vært på toppen av listene i England totalt sju ganger.

I løpet av den første uka i salg solgte spillet 3,2 millioner eksemplarer. Det var hele 23 prosent bedre enn forgjengeren, «FIFA 11». EA var da raskt ute og hevdet at de aldri før har lansert et sportsspill som har solgt bedre, ifølge Gamespot, og at «FIFA 12» på det tidspunktet var 2011s mest populære lansering uansett sjanger.

«FIFA 11» endte opp med å selge drøye 11 millioner på verdensbasis, kunne utviklerne fortelle oss da de inviterte til en visning av «FIFA 12» i Vancouver. Det nyeste tilskuddet kan fint ende med å knuse det tallet når status gjøres opp.

«FIFA 12» er med i rekken av titler som slippes sammen med Sonys Vita-konsoll den 22. februar. På GamesCom-messen i fjor ble det litt overraskende annonsert at «FIFA 13» vil få støtte for Move-kontrollerne til PlayStation 3, så merkenavnet fortsetter utvilsomt å ese ut.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3