Få deg en på trynet i neste uke

Lyst på en demo-runde i «Fight Night Champion»?

25. januar 2011 06:03

EA Sports har planer om å slippe løs en demo fra det nært forestående boksespillet «Fight Night Champion». Det skriver sportsspillbloggen med det velsmakende navnet PastaPadre. Det gir deg muligheten til å finpusse uppercut’en hele fire uker før lanseringen til PlayStation 3 og Xbox 360. 

Demoen slippes til begge plattformene i neste uke, sannsynligvis først til XBLA (1. februar) og dagen etter på PlaStation Store (2. februar). Det er ventet offisiell informasjon fra EA rundt detaljene med det første, skriver PastaPadre.

Det er spesielt to nyheter til dette spillet som er verdt å merke seg: For det første fristes vi med en ny måte å spille karrieredelen på med langt større fokus på en engasjerende historie, der vi følger karrieren til bokseren Andre Bishop. I tillegg vil du også finne igjen de fleste andre modusene du kjenner fra Fight Night-serien.

Sjansene for at dette spillet blir enda blodigere, mørkere og mer brutalt, er definitivt til stede - dette er nemlig det første sportsspillet til EA som har fått den strenge M-ratingen hos sensurmyndighetene ESRB i USA.

Dessuten har utviklerne hos EA Canada bygget om kontrollene. Hele spekteret av slag vil du finne på den høyre analogstikken, mens Fight Night-spillere som vil ha en enklere tilnærming finner noen standardiserte slag med knappene.

Dette nye systemet har EA Canada døpt Full Spectrum Punch Control, og ble demonstrert i praksis av sjefsprodusenten bak «Fight Night Champion» i London like før jul.


«Fight Night Champion» lanseres til PlayStation 3 og Xbox 360 den 3. mars. Demoen slippes på Xbox LIVE Marketplace og PlayStation Store i midten av neste uke (1. - 2. februar).


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3