«Evolve» blir «gratis»

- Vi vil tilbake til magien.

7. juli 2016 13:25

(PressFire.no): Konkurransespillet «Evolve» fra «Left 4 Dead»-folka klarte ikke å leve opp til forventningene og interessen for spillet falt fort etter lansering i februar 2015.

Under E3 i 2014 var «Evolve» et av de heiteste spillene på messa, og stakk av med en rekke priser fra messa. Desto større var skuffelsen når spillet endlig ble sluppet.

Og i ettertid har det bare blitt enda verre, hvor de blant annet har fått mye kritikk for hvordan de har håndtert nedlastbare utvidelser.

Ruster opp kommunikasjonen med spillerne

- Har lyttet og nå tar vi «Evolve» i en retning som mange av dere foreslo helt fra starten. Vi gjør «Evolve» gratis på pc, heter det fra Turtle Rock-sjefene Chris Ashton og Phil Robb.

De påpeker videre at dette er en prosess som kommer til å ta tid.

- I vårt løfte for å finne tilbake til magien og forbedre «Evolve»-opplevelsen totalt, kommer vi til å ruste opp kommunikasjonen med spillsamfunnet. Vi har levd og pustet «Evolve» de siste fire årene, og vi føler at vi akkurat har startet, heter det videre.

Alle var skuffet

- Da spillet ble sluppet var ikke mottagelsen som vi forventet. Riktignok var det noen gode anmeldelser. Det var også negative anmeldelser. Ja, det var en del entusiasme. Det var også en del skuffelse, både for spillerne og for oss.  

Videre forklarer de åpenhjertig at løsningen for utvidelsespakkene ødela mye av interessen for spillet, og velger faktisk å kalle det en «drittstorm som traff med full styrke og vasket bort all entusiasme» og skal ha dratt utviklerne lengre og lengre vekk fra hva som gjorde spillet interessant.

Det kom kraftige reaksjoner mot spillet da studioet kunngjorde hvor mye av spillet som kom til å være «låst» bak nedlastbare pakker og ikke var inkludert i spillet.

Nå vil de overhale spillet fullstendig, og om det får pustet liv i spillet igjen skal modellen vurderes for konsollversjonene av spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3