Europeiske «League of Legends»-lag svikter i vm

Syltynne håp igjen.

6. oktober 2016 18:55

(Pressfire.no): Flere så på Europa som en av de sterkeste regionene i årets verdensmesterskap i «League of Legends». Resultatet etter halvspilt gruppespill er nedslående, sett med europeiske øyne.

På ni forsøk har de tre europeiske lagene G2, H2k og Splyce bare vunnet én kamp. Med disse resultatene i bagasjen skal det bli langt tøffere enn forventet å få ett europeisk lag videre til sluttspillet.

Vinn eller forsvinn for Europa

I kveld starter siste del av gruppespillet og alle kampene i gruppe A skal spilles ferdig før solen titter frem.

Både G2 og Splyce har tapt på alle sine tre forsøk, og må derfor vinne sine resterende kamper for å ha sjanse for avansement. Gruppe A, med G2 i bunn, var i utgangspunktet en av de tøffeste gruppene å kvalifisere seg fra, og med tre tap er det svært liten mulighet for videre spill.

Spesielt da første kampen i kveld er mot turneringsfavoritt ROX Tigers fra Sør-korea.

Etterpå venter CLG fra Nord-amerika og Albus Nox Luna fra Russland.

Splyce, som også besitter tre tap, skal ut i kamp natt til søndag. De befinner seg i samme situasjon som G2, bare med annen motstand i gruppe D. Lagene de møter er Team SoloMid (Nord-amerika), Royal Never Give Up (Kina) og Samsung (Sør-korea).

Et lite lys i enden av tunnelen

I gruppe C finner vi det siste europeiske laget H2k, som for øyeblikket står oppført med den eneste seieren fra Europa-regionen. Denne kom mot Brasilianske INTZ e-Sports, men er langt i fra nok om de har planer om å avansere fra gruppespillet.

Et lite lysglimt finnes likevel. Med den ene seieren er gruppen mer åpen og vil, med litt hell, kunne sørge for at H2k klarer å avansere til sluttspill.

Gruppen skal spilles ferdig fredag kveld og H2k vil i tur og orden møte Edward Gaming (Kina), Ahq E-sports club (Taiwan) og INTZ e-Sports (Brasil)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3