Europeiske «League of Legends»-lag svikter i vm

Syltynne håp igjen.

6. oktober 2016 18:55

(Pressfire.no): Flere så på Europa som en av de sterkeste regionene i årets verdensmesterskap i «League of Legends». Resultatet etter halvspilt gruppespill er nedslående, sett med europeiske øyne.

Vinn eller forsvinn for Europa

I kveld starter siste del av gruppespillet og alle kampene i gruppe A skal spilles ferdig før solen titter frem.

Både G2 og Splyce har tapt på alle sine tre forsøk, og må derfor vinne sine resterende kamper for å ha sjanse for avansement. Gruppe A, med G2 i bunn, var i utgangspunktet en av de tøffeste gruppene å kvalifisere seg fra, og med tre tap er det svært liten mulighet for videre spill.

Spesielt da første kampen i kveld er mot turneringsfavoritt ROX Tigers fra Sør-korea.

Etterpå venter CLG fra Nord-amerika og Albus Nox Luna fra Russland.

Et lite lys i enden av tunnelen

I gruppe C finner vi det siste europeiske laget H2k, som for øyeblikket står oppført med den eneste seieren fra Europa-regionen. Denne kom mot Brasilianske INTZ e-Sports, men er langt i fra nok om de har planer om å avansere fra gruppespillet.

Et lite lysglimt finnes likevel. Med den ene seieren er gruppen mer åpen og vil, med litt hell, kunne sørge for at H2k klarer å avansere til sluttspill.

Gruppen skal spilles ferdig fredag kveld og H2k vil i tur og orden møte Edward Gaming (Kina), Ahq E-sports club (Taiwan) og INTZ e-Sports (Brasil)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3