Europas siste håp stilnet kritikerne med imponerende innhenting

Men mener selv at de ikke er favoritter til å avansere fra kvartfinalen

13. oktober 2016 17:28

(PressFire.no): Verdensmesterskapet i «League of Legends» er i full gang og flere sterke kandidater har allerede falt av lasset på vei til toppen.

Slik oppsummerer man den første uken for de tre europeiske lagene som deltok i VM. Totalt fikk de tre lagene, Splyce, G2 og H2k, bare én seier og hele åtte tap. Folk dømte de nedom og hjem, men det var før H2k fikk vist hva som krevdes.


Opphentingen starter

Med den ene seieren til H2k var det fortsatt teoretiske muligheter for ett europeisk lag å kvalifisere seg til en kvartfinale, om de spilte feilfritt vel og merke. En oppgave mange mente var for stor for laget.

Den andre uken av gruppespillet til H2k startet på fredag, og til tross for resultatene i første uke var det aldri tvil om at det fortsatt var muligheter for avansement i H2k-leiren.

I tur og orden danket de ut en etter den andre, og samtidig stilnet kritikerne, på vei ut av gruppespillet og man lot seg imponere over lagmoralen.

Må slå publikumsyndling

Ferden fortsetter dermed for H2k i verdensmesterskapet og deres neste motstander er russiske Albus Nox Luna, som sjokkerte i gruppespillet og som over natten har blitt publikumsfavoritter.

Ikke bare tok ANL rotta på turneringsfavoritt ROX Tigers i deres andre oppgjør, de valset også over Counter Logic Gaming hele to ganger i gruppespillet, og ble fort en av de største attraksjonene i VM.

H2k-spiller Konstantinos «Forg1ven» Tzortziou uttalte til Splitpush.net at han så på ANL som favoritter til å vinne kvartfinalen, noe som kan være lurt å mene da H2k har vist at de kan levere varene med lavere forventninger.

Kampen vises på twitch.tv/Riotgames natt til mandag ved midnatt.

Flere sterke kandidater ute av turneringen

På forhånd var flere av de nord-amerikanske lagene ansett som sterke konkurrenter til de ellers dominerende sør-koreanske lagene. Team SoloMid og Counter Logic Gaming var langt opp på listen over utfordrere, men måtte til slutt ta til takke med å bli slått ut i gruppespillet.

I stedet var det noe overraskende Cloud 9 som kvalifiserte seg til kvartfinale fra Nord-amerika.

Fra Europa var G2 ansett som det sterkeste laget, men også de måtte heve det hvite flagget til slutt.

Slik spilles kvartfinaleoppgjørene i VM i «League of Legends»

Cloud9 v Samsung Galaxy - 13. oktober klokken 00.00 

SK Telecom T1 v Royal Never Give Up - 15. oktober klokken 00.00 

ROX Tigers v Edward Gaming - 16. oktober klokken 00.00

H2k v Albus Nox Luna - 17. oktober klokken 00.00 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3