Etter tre måneders venting blir det endelig mer «Wolf Among Us»

- Det har vært en kamp med å få ut denne episoden.

15. januar 2014 10:03

(PressFire.no): Telltales tolkning av bestselgertegneserien «Fables» kom ut i oktober. Det vil si: den første av fem planlagte episoder debuterte da.

Tre måneder senere, og folk har åpenbart spurt seg: hvor blir det egentlig av andreakten?

Etter litt trøkk fra de utålmodige, som har kommet med berettiget mas, har Telltale-topp Kevin Bruner nå forklart seg. Episode to slippes den første uka i februar.

- Den ser skikkelig bra ut

Det har vært en kamp med å få ut denne episoden, og det er en hel rekke grunner til det. Men endelig er den klar til å slippes, røper Bruner.

- Vi jobber hardt med alle våre partnere, Xbox, PlayStation, Steam og Apple, for å koordinere alt sammen. Men vi er såpass trygge nok til å kunne annonsere [slippuka] nå. Episoden ser skikkelig bra ut. Det gjør forresten også resten av sesongen, skryter Kevin Bruner på Telltale-forumet.

Foreløpig har vi ikke fått en konkret dato å forholde oss til, eller bekreftelse på hvilke plattformer som får i starten av februar. Men tradisjonelt sett har PlayStation 3 ligget en uke etter Steam (pc/Mac) og Xbox 360 – både når det gjelder «Walking Dead» og «Wolf Among Us».

«Smoke and Mirrors»

Episodeformatet Telltale har blitt kjent for, har sjelden bydd på tre måneders venting, eller mer, mellom to episoder – som tilfellet blir med «The Wolf Among Us». Fjorårets førstesesong av «The Walking Dead» kunne innebære seks til åtte ukers venting, på det meste.

Bruner er klar over at tre måneder er å strekke det for langt:

- Vi er veldig bekymra over den lange forsinkelsen for denne episoden, men det er et av de tilfellene hvor mange faktorer konspirerte mot oss – for ikke å glemme ytterligere utsettelser på grunn av juleferien. Jeg vil ikke dykke ned i alle detaljene, men det har vært uvanlige og spesielle forhold bak, og vi forventer ikke at dette skjer igjen når vi nå går videre med resten av sesongen, skriver han på forumet.

Den første episoden, «Faith», gjorde seg fortjent til en femmer på terningen ifølge vår anmelder. Andreepisoden, som altså er tre ukers tid unna en lansering, er kalt «Smoke and Mirrors».

NB! Bryner sier forresten ingenting i denne sammenheng når andreepisoden av den nye «Walking Dead»-sesongen er ventet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3