Etter 20 timer med spilling i strekk på en internettkafé oppdaget mannen at han hadde blitt lam

Ba vennene spille ferdig idet han ble båret ut til ambulansen.

5. februar 2018 12:46

(PressFire.no): En ivrig dataspiller som hadde benket seg ned i en internettkafé i byen Jiaxing i Zhejiang-provinsen i Kina, oppdaget et rimelig stort problem da han skulle reise seg for å gå på toalettet:

Etter å ha spilt uavbrutt i tjue timer hadde han blitt lammet i hele underkroppen.

- Det virker som han hadde mistet følelsen i beina helt, og greide ikke å røre på seg i det hele tatt. Vi måtte ringe en ambulanse, forklarer en kompis til nettstedet QQ.com.

Han skal ha ankommet internettkaféen på lørdagskvelden, og spilte det samme spillet i tjue timer i strekk før han oppdaget at beina ikke lenger fungerte.

I en video postet på nettet får vi se mannen bli løftet på en båre av ambulansepersonell. Han skal angivelig be vennene sine fullføre spillingen hans i videoen.

Kina har verdens største gruppe med spillere i verden. Hele 565 millioner personer spiller spill der, ifølge rapporter fra analyseselskapet Newzoo. Av disse skal rundt 282 millioner være entusiaster som spiller spill på både mobil, pc og konsoller.

En tilsvarende spilløkt endte i juni i fjor i et dødsfall i landet. Da døde en beboer i Anhui-provinsen brått etter å ha spilt i 20 timer i strekk på en internettkafé.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3