Et nytt «Spy vs. Spy» er på vei

Kommer det til iPad?

26. mars 2012 18:48

(PressFire.no): I dag dumpet det ned et bilde i innboksen vår som hinter veldig til at en klassiker fra åttitallet vil dukke opp i ny drakt. 

Det ser ut til at det er gode gamle «Spy vs. Spy» som får en overhaling. Bildet vi fikk ser du helt nederst her.

Vi vet ikke særlig mer enn dette, egentlig. Hvilken plattform kommer det på? Hvor mange spillere kan spille samtidig? Vi fikk ikke mer enn bildet - som ikke akkurat masserer hjernen med informasjon.

Vi vet at utviklerne er Robots & Pencils, et selskap som spesialiserer seg på å lage ting til iPhone og iPad. Derfor er det ikke umulig å tenke seg at spillet vil komme først og fremst til disse dingsene.

Original-spillet kom ut på et vell av forskjellige plattformer, og satte to spillere mot hverandre i en split-screen-kamp til døden. Målet var å samle gjenstander til å komme seg ut fra hver bane innen tiden rant ut, samtidig som du satte opp kreative feller for den andre spilleren.

Det kom også et nytt spill til PS2 og Xbox med støtte for fire spillere, men fikk en heller lunken mottagelse av spillpressen.

«Spy vs. Spy»-spillene var basert på den klassiske stripen med samme navn i magasinet MAD fra 1960-tallet. De to spionene Black og White sprengte der hverandre på de mest utrolige måter.

Vi kommer tilbake med mer så snart vi vet noe.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3