Er pc-en din potent nok for «Battlefield 4»?

Her er systemkravene.

17. juni 2013 14:53

(PressFire.no): De aller ivrigste, og mest DICE-lojale spillerne, kan fra i dag begynne å teste «Battlefield 4». 

Alpha-testen åpner nemlig, og samtidig har listen over spesifikasjoner blitt offentliggjort.

Utvelgelsen av hvem som kan begynne å teste «BF4» i dag er basert på «erfaring med Battlefield-serien», skriver Pc Gamer.

De kommer ikke til å fylle på med flere alpha-testere, så det er bare å smøre seg med tålmodighet og vente på at spillet havner i beta-fasen. Det vil da bli enklere å begynne krigføringen før spillet skal være lanseringsklart 31. oktober.

MP1st har publisert en liste over hva spillskaperne mener er anbefalte pc-krav:

- OS: Vista SP2, Win7 (Win8 not supported)
- 64 bit (32 bit not supported)
- Dx10 or Dx 11 GPU with 1+GB of RAM, Dx 11 highly recommended
- 25GB HDD free space required
- Latest Origin version required

En tanks helt etter din smak

Disse kravene er ikke endelige, men gir oss i hvert fall en god pekepinn. Som Pc Gamer poengterer, er spillet per i dag uten den siste finishen – og ikke optimalisert fullstendig når det gjelder teksturer.

Etter at utenforstående nå har begynt spillingen av «BF4» har det selvsagt også dukket opp en rekke bilder fra spillmenyene.

Blant annet røper bilder fra NeoGAF-forumet hvordan DICE har tenkt å la deg tilpasse noen av farkostene i spillet. Både tanks, helikoptre og båter kan tilpasses din smak.

Jekker opp konsollambisjonene

Commander Mode er tilbake, kartene er større og bygd i høyden, og DICE har planer om å la PlayStation 4- og Xbox One-versjonene støtte 64 spillere i onlinekamper, i tillegg til å la «Battlefield 4» kjøre i 60 bilder i sekunder.

Det var noe av det «BF4»-general Lars Gustavsson avslørte overfor PressFire, samtidig som vi fikk teste Siege on Shanghai-kartet.

Spillet lanseres til pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 og PlayStation 4 den 31. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3