Er en «Mini Nintendo 64» på vei?

Nintendo har sendt inn varemerkeregistrering hos EU.

20. juli 2017 16:15
Nintendo har registrert tre logoer - to ligner
på de som er blitt brukt i USA på «Mini»-eskene.

(PressFire.no): Etter gigantsuksessen, og den håpløse håndteringen, av NES Mini kom gladnyheten om at Nintendo også skal gi ut en Super Nintendo-variant.

Den lille boksen inneholder 21 spill, inkludert «Star Fox 2», et spill som ble utviklet ferdig, men aldri utgitt.

Nå kan det virke som om Nintendo også gjør klart for en mini-versjon av Nintendo 64. De har nemlig sendt inn en rettighetssøknad for et «videospill-apparat» som har en Nintendo 64-kontroller som logo hos det europeiske kontoret for varemerker, EUIPO.

Det ble gjort av Nintendo selv, via deres tyske avdeling, tirsdag 18. juli. Samtidig ble lignende varemerker for NES-, SNES- og Switch-kontrollere også oppdatert.

Det er kanskje ikke så merkelig at de vil ta vare på patentene sine, men Nintendo gjorde det samme med SNES-kontrolleren før SNES Mini-annonseringen tidligere i år.

Et annet punkt som også taler for en Mini N64, er at logoene Nintendo nå har registrert i EU for NES- og SNES-kontrollerne ligner veldig på de som er blitt brukt på eskene i USA tidligere (se bilde over).

Om en Mini N64 skulle komme er det store spørsmålet om Microsoft vil tillate at superklassikere som «Goldeneye», «Perfect Dark» og «Banjo-Kazooie» får være med, etter at de kjøpte disse av Nintendo i 2002…

Hvilke spill kunne du tenkt deg i en Mini N64?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3