Er du på jakt etter billige skatter i «Destiny»?

Da er du seint ute.

26. september 2014 16:05

(PressFire.no): Er du en av dem som har vært med på å raide «skattegrotten» i «Destiny»?

Det blir det nå en slutt på, med en fersk spilloppdatering fra Bungie.

– Flokken fra den hellige «skattehulen» har innsett at deres endeløse offensiv mot Skywatch er forgjeves, og har trukket seg tilbake for å slikke sårene og planlegge neste angrep, skriver utvikleren i et notat (via Polygon).

I filmklippet her i artikkelen kan du se hvordan det gikk da vi i Dagbladet svingte innom den beryktede hulen. Det involverer grenseløs plaffing, fulgt av et rush for høste de søte fruktene. 

Les også: De lunkne «Destiny»-anmeldelsene kan koste utvikleren 16 millioner kroner

Større intervaller

Det gikk kort tid fra lansering før spillere oppdaget at de kunne utnytte en endeløs bølge av fiender i et visst område, som de kunne pløye ned som hvete til innhøsting.

De falne fiendene slapp verdifullt utstyr som spillerne kunne beine inn og knabbe.

Fiendene i området er ikke fjernet, men dukker nå opp med mye lengre intervaller. Nå tar det 40 sekunder før de våkner igjen – i stedet for bare seks.

Les også: Hundre millioner timer er allerede lagt igjen i denne galaksen

– Ikke det vi drømmer om

Utviklerne har gitt en forklaring på hvorfor de vil bremse opp «farmingen».

– Den sosiale opplevelsen ved en slik innhøsting er herlig, skriver Bungie, poetisk:

– Det å gjete en gruppe Voktere til å stille seg opp og skyte i riktig retning; hastverket i å krafse til seg byttet; det å komme seg unna før neste bølge; det lokkende skimmeret fra huleåpningen. Hvor kjapt spillersamfunnet organiserte denne aktiviteten gjør oss ydmyke og inspirerte.

Likevel kunne det ikke vare. 

– Men å skyte på et svart hull time ut og time inn, det er ikke hvordan vi drømmer om at «Destiny» skal bli spilt. Vi håper det sosiale engasjementet i offentlige områder bare er én del av det som utgjør «Destiny»-opplevelsen.

«Destiny» er ute til PlayStation 3 og 4, og Xbox 360 og One.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3