Klar for mer «The Walking Dead»?

«Long Road Ahead» kommer denne uka.

28. august 2012 10:49

(PressFire.no): Episodebaserte «The Walking Dead» har vært en stor salgssuksess for Telltale Games. Til nå har vi fått servert to episoder, og det fortsetter denne uka.

Telltale har bekreftet at «Long Road Ahead», som den tredje delen er døpt, kommer til Xbox 360 og pc/mac allerede i morgen, onsdag 29. august.

NB! Her kan du lese våre anmeldelser av episode 1 og episode 2.

Ubekreftet PlayStation 3-dato

Når det gjelder PlayStation 3-versjonen er det usikkerhet knyttet til hvorvidt Sonys europeiske avdeling får godkjent og klarert i tide til denne ukas spillmeny på PlayStation Store.

Telltale skriver på sine nettsider at det allerede er gitt grønt lys for PS3-eiere i USA - disse får til alt overmål tjuvstarte i dag, tirsdag 28. august.

Europeiske PS3-eiere må avvente litt, for det er foreløpig uklart om «Long Road Ahead» blir å finne i PSN-menyene denne onsdagen eller om det blir utsettelser. På Twitter skriver Telltale at datoen foreløpig ikke er bekreftet.

I forbindelse med slippet av den andre delen av «Walking Dead» drøyde det også i sertifiseringsprosessen til PlayStation 3.

Ut på tur

Den første episoden ga oss mulighet til å bli godt kjent med personene som er på flukt fra zombiene, særlig Lee og ungjenta Clementine.

Andreakten var særdeles tett og klaustrofobisk, preget av at de overlevende kjente sulten gnage og at de kranglet seg i mellom - både om de beskjedne rasjonene og spørsmålet om lederskap.

I det tredje avsnittet drar vi på tur. Anført av Kenny og Lee setter vi nemlig kursen fra innlandet og ut mot kysten, røper traileren som du kan se nederst.

Skaperen av tegneserien, Robert Kirkman, uttalte seg nylig om jobben Telltale har gjort med hans originalmateriale, og sa han var svært imponert over spillet.

- Å ta tilnærmingen om å gjøre det til en interaktiv opplevelse, som forteller en dypere historie enn vanlige actionspill, er mye mer i tråd med hva «The Walking Dead» handler om. Det bringer også en veldig unik spillopplevelse. Jeg er faktisk ganske betatt av det, sa Kirkman til IGN.

«The Walking Dead: Episode 3 – Long Road Ahead» er ute onsdag 29. August til pc/mac og Xbox 360. Prisen per episode er cirka 30 kroner. Man kan evt. handle alle fem episodene som utgjør den første sesongen for 200 kroner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3