Er du klar for litt ninjatrening?

«Dishonored»-utvidelse måler hva Corvo egentlig er god for.

26. oktober 2012 10:24

(PressFire.no): Snikespillet «Dishonored» har gjort seg bemerket med en omfattende verktøykasse av tjuvtriks og en uhyre fleksibel verden.

Hovedspillets hevntokt lar deg eksperimentere med alle ninjatriksene, men i temmelig løse former. Snart skal Corvos evner settes i system..

I desember kommer utvidelsen «Dunwall City Trials», en samling av ti utfordringer som ifølge Rock Paper Shotgun skal «teste og måle kamp-, snike- og bevegelsesferdighetene dine».

Blandings

Snikmordertrening består visst av oppgaver som å knerte stadig hissigere bølger av fiender, trening på likvidering med stupende dolkangrep og rene løp mot klokka.

Det kan med andre høres ut som om pasifistiske spillere heller bør holde seg til ikke-dødelige gjennomspillinger av historiedelen.

Siden kalaset er konkurransepreget, blir det anledning til å låse opp nye oppnåelser til de ulike plattformene og måle muskler på ei ledertavle.

To ekstrapakker til

Rock Paper Shotgun nevner i samme åndedrag at det hyllede snikespillet får to nye innholdspakker i løpet av 2013.

Disse skal ha et mer historiepreget tilsnitt. Den første rører virkelig i grøten, der man styrer Daud, lederen av «The Whalers».

Det er ikke kjent om utstyret hans er like norrøninspirert som navnet, men han skal i hvert fall kunne by på helt nye våpen og trylletriks. Og nye områder, da.

«Dishonored» er historien om den kongelige livvakta Corvo, som er på hevntokt etter at en regent drepte dronninga og skyldte på ham.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3