Er du klar for en tur til fremtiden med denne dama?

Capcom lager cyberpunk-actioneventyret «Remember Me».

14. august 2012 12:46

(PressFire.no): I disse dager braker vorspielet til spillmessa Gamescom løs i Køln, og flere store spillselskaper har innledende pressekonferanser for å stikke seg ut i mengden.

I går fikk vi for eksempel delta på en eksklusiv presentasjon og spilløkt av det kommende mastodontskytespillet «Call of Duty: Black Ops II».

I dag avholdte japanske Capcom sitt pressearrangement, og den største nyheten var avdukingen av actionspillet «Remember Me» - en slags blanding av «Deus Ex» og «Devil May Cry» etter traileren nederst på denne siden å dømme.

Heltinnen Nilin befinner seg ifølge VG247 i Neo-Paris anno 2084, hvor hun stort sett klatrer, hacker eller banker folkene hun har i hælene. 

Den futuristiske tolkningen av Paris preges av en befolkning i besittelse av «Sensation Engines», maskiner som fanger minner for at de skal kunne byttes med andre. Veldig likt hvordan hodebrikkene fungerer i sist vinters cyberpunk-skyter «Syndicate».

Som en del av opprørsgruppa Errorists skal Nilin slåss mot produsentene av disse sensasjonsmaskinene, blant annet ved å kunne hacke seg inn i skallen til andre.

Spillet ble for første gang vist under Gamescom-messa i fjor, under kodenavnet «Adrift», men har altså ikke fått sin endelige avduking før i dag.

Dontnod er navnet på det ubeskrevne spillstudioet som håndterer oppdraget for Capcom, og de skal bestå av utviklere fra kjente arbeidsplasser som EA og Ubisoft.

Spillet utgis i mai neste år, til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3