Er digitale Ellen Paige ferdig til våren?

- «Beyond»-datoen er feil, hevder Sony.

30. november 2012 10:51

(PressFire.no): David Cage turnerte alle de største spillmessene i år med det som til slutt endte opp med å hete «Beyond: Two Souls». Dette spillet følger opp «Heavy Rain» (2010).

På Game Developers Conference (GDC) i mars, ville han vise fram en teknologidemo med androiden Kara som utvikler litt for mye menneskelighet – mens det på E3 i Los Angeles ble klart at «Beyond», med Ellen Paige i hovedrollen, er hans nye spill.

En offisiell PlayStation-side har skapt litt forvirring det siste døgnet, for der dukket det opp en lanseringsdato.

- Har et 2013-perspektiv

Så langt har bare Sony og Cage strukket seg til å si at «Beyond: Two Souls» blir ferdig en gang i løpet av 2013.

Sony-nettsiden hadde oppført en produktside for spillet der datoen 25. mai 2013 oppgis.

IGN skriver at denne dagen, en lørdag, er en usannsynlig dato – men kanskje mer en antagelse av hvilken periode spillet internt forventes å være lanseringsklart?

Sony kom til slutt på banen med en uttalelse:

- Vi har ikke annonsert en dato for «Beyond: Two Souls», bortsett fra at vi opererer med et 2013-perspektiv, sier Sony til IGN.

- Dessuten, David Cage har nylig sagt at spillet nå forberedes for en alfa-versjon – så datoen på denne produktsiden er feil, og har siden blitt oppdatert.

«»

Mer info om Beyond

I tillegg til datoen, oppgir produktsiden en del informasjon som kan være reell.

Sony benyttet i hvert fall ikke anledningen til å avkrefte mer enn mai-datoen.

For eksempel at dette utvikles for å være en enspilleraffære (sorry, ingen capture the flag-variant her), at det ikke blir lagt til 3D-støtte – og at spillet sikter mot å få en «M» (mature)-vurdering fra sensurmyndighetene i USA.

«Beyond: Two Souls» utvikles til Playstation 3, og blir ferdig «en gang i løpet av 2013».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3