Er dette en hemmelig PS4-tittel?

Sony har sikret seg navnet «Helldivers».

15. august 2013 11:18

(PressFire.no): I forrige uke sikret Sony Computer Entertainment America seg rettighetene til internettdomenet helldiversgame.com.

Det skjedde samme dag som den tidligere «God of War II»-sjefen Cory Barlog kunngjorde sin retur til «God of War»-studioet for å jobbe på et «stort og hemmelig prosjekt».

Han hintet videre med at de nå samler et superteam med de beste spillutviklerne fra hele verden.

I tillegg har «Battlestar Galactica»-forfatteren, Michael Angeli, avslørt at han har jobbet med Studio Santa Monica i to og et halvt år på et stort prosjekt.

Er dette «God of War»-studioets nye?

Om «Helldivers» er koblet til Studio Santa Monica er fremdeles usikkert, men vi spekulerer videre: kan det være at konseptkunsten til britiske Theo Stylianides er koblet til spillet?

Stjerneskuddet har nemlig en rekke skisser i sin portefølje under navnet «Helldiver» og er en mann som blant annet har jobbet for EA, Visceral, Crytek, Sony, Square Enix, Bioware, Guerilla og Irrational Games.

 «Helldiver»-skissene stammer for det meste fra februar 2012 og blir kalt et «personlig prosjekt», men han skriver selv på at han også har jobbet på «mange uannonserte prosjekter».

Bacchus møter Marcus Fenix?

Det er også interessant å merke seg referanser til gresk mytologi, med «God of War»-studioet i bakhodet. Det kan naturligvis også bare være en tilfeldig kobling fra kunstnerens bakgrunn. Stylianides er født og oppvokst i Hellas.

Sony har skrytt på seg avduking av uannonserte prosjekter på en pressekonferanse i anledning GamesCom neste uke, som vi naturligvis dekker med eget interaktivt live-studio.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3