Er dette det sykeste du har sett i «GTA V»?

Norske Jonas (25) og kompiser utfører spektakulære stunts.

17. oktober 2013 20:44

(PressFire.no): Denne uken ramlet det inn en epost fra Jonas «Daffy» Doksæter (25) som ytret et ønske om at vi skulle se en video han hadde lagd.  

Vi var ikke helt forberedt på det vi fikk se.

Doksæter og kompisene har satt som mål å utføre spektakulære stunts i det svært populære spillet, «Grand Theft Auto V». Deretter lager de videoer av det.

Årets stunter

Jonas Doksæter kan selv skilte med priser som «årets stunter» både i 2006 og 2007 fra gtastunting.net. Han dro i tillegg inn andreplassen i 2008.

Denne gjengen tar i bruk omgivelsene på måter som sannsynligvis ikke var tiltenkt fra utviklerne, og viser tankegang vi vanligvis forbinder med rullebrett, sykkel eller parkour.

Doksæter har samlet et såkalt crew kalt Nomad Unions med «Grand Theft Auto V»-spillere fra Norge, Tyskland, Nederland, England og Belgia, som alle bidrar med stunts.

«»

GTA IV ble aldri like populært

Videoen med stunts fra «Grand Theft Auto V» har allerede fått svært mange seere på YouTube, i skrivende stund har rundt 167 000 sett den.

Å utføre stunts har vært mest populært i «Grand Theft Auto: San Andreas» og «Grand Theft Auto: Vice City», forklarer Doksæter til PressFire.

Det skal ha vært fysikken i «Grand Theft Auto IV» som hindret det i å bli like stort i dette miljøet.

Ifølge Doksæter mener mange i miljøet at «Grand Theft Auto V» føles som en blanding av «Grand Theft Auto San Andreas» og «Grand Theft Auto IV». Han påpeker imidlertid at det mangler en bil som kan brukes som rampe, og at byen er mindre enn før. 

Likevel ser de muligheter i horisonten da det fremdeles er tidlig og mye av spillet må utforskes. Vi antar derfor at det vil komme enda mer sprøtt fra denne gjengen i fremtiden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3