Er dette den neste bursdagsgaven til dama?

«Mass Effect» blir mote.

15. august 2013 19:07

(PressFire.no): I en «Friends»-episode avslører Ross en dårlig skjult mannlig hemmelighet: så å si alle nerdegutter har hatt skitne tanker om Leia i gullbikinien fra «Star Wars: Return of the Jedi».

Klesdesignerne hos fasjonable Black Milk har sett et marked i nerdekultur, og gjort stor suksess med offisielle og sexy nerdeklær inspirert av både «Ringenes Herre» og «Star Wars» (ikke gullbikini).

«Mass Effect» blir mote

Nå kunngjør de også en egen kolleksjon basert på sci-fi- og rollespilleposet «Mass Effect».

- Vi tror at mange av de nerdete og virkelig morsomme tingene fungerer så bra hos oss, er at mye av stæsjet du finner i den typen subkultur er veldig maskulint. Det finnes virkelig ikke noe spesifikt for kvinner. Dette er myntet på jenter som elsker sånt, forteller Black Milks Alex Cato til Polygon.

Utvikleren av spillserien klærne er inspirert av, BioWare, har selv vært involvert i prosessen.

Sjef for forretningsutvikling i spillstudioet, Rob de Montarnal, forteller til nettsiden at en betydelig andel av spillerne deres er kvinner.

Han påpeker at de har bitt seg merke i at fans av serien ofte har på seg klær fra Black Milk på messer.

Det skal ha vært studioet, som selv er tilhengere av klesmerket, som ønsket å gå i egne Black Milk-designede «Mass Effect»-antrekk.

Den første kolleksjonen basert på «Mass Effect» består av 12 plagg, hvor enkelte også bærer av det velkjente N7-logoen.

Elsket og hatet av Dagbladets motepoliti

Dagbladets moteekspert, Hege Varsi, elsker badedraktene:

- 90-tallsbadedrakter som dette har vært en av sommerens største trender, så det er ingen tvil om at spillbransjen følger med.

Når det kommer til den velkjente «Mass Effect»-logoen, greier hun å styre sin entusiasme.

- Tightsene og minikjolene med den litt merkelige fartsstripa på sida kunne de imidlertid spart seg for. Jeg ser ikke helt hvordan man skal komme unna med dem med mindre du skal delta på gatebilfest.

Kolleksjonen er nå tilgjengelig fra nettsidene til Black Milk.

Foto: Black Milk.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3