Er dette den lengste kampen i et onlinespill?

Over fem timer i én «Dota»-kamp - her er den latterlige statistikken.

8. april 2017 05:02

(PressFire.no): For en måneds tid siden satte undertegnede en personlig rekord i tid brukt på én «Dota 2»-kamp. Den varte i én time og 40 minutter. Jeg var utslitt.

Men i går smalt det virkelig. Den forrige «verdensrekorden» på statistikksiden Dotabuff.com var i overkant av tre timer – denne her utspilte seg over utrolige FEM TIMER OG TRE MINUTTER.

Her er alle wards.

Tall

Dire vant hele sulamitten, selv om de lå under 282 – 212 ved veis ende.

Du kan selv granske dataen til kampen her eller her, og det ser sannelig ut til at det ikke bare var tøyserier fra begge lagene – de spilte for å vinne.

Av kuriositeter vi finner i statistikken ser vi at Legion Commander (dire) har 4638 ekstra skade fra å ha vunnet dueller, mens ingen på det andre laget kjøpte Blade Mail av den grunn.

Sniper (radiant) drepte 2562 creeps, mens Legion Commander gjorde mest skade på andre helter (373 400).  Invoker (radiant) hadde hele 115 kills, mens stakkars Lion (dire) døde 72 ganger. Han var faktisk død i én time og førtitre minutter tilsammen.

Invoker hadde forøvrig 45828 klikk med musa i spillet. Phew.

Her er tingene Oracle kjøpte...
Her er tingene Oracle kjøpte...

Mer tall

Det var selvfølgelig en Techies (dire) med i kampen. Han la ut 1138 remote mines, 965 proximity mines og 714 stasis traps, men Oracle (radiant) tok på seg oppgaven med å rydde opp – og kjøpte følgelig 449 sentries!

Tinker (dire) måtte forlate spillet etter tre timer, fordi han hadde et fly han måtte rekke.

Det blir penger av å spille så lenge, Legion Commander endte opp med mest, der lommeboka bugnet over med 244610 i gull. LC kjøpte dermed også 22 Bloodstones gjennom kampen.

Av andre morsomheter ser vi at det var 54 team fights, 56 buybacks (Invoker tolv ganger) som kostet 184 461 gull tilsammen, bare tre camp stacks, og at det hele generelt var en massegrav – Gjennom 606 creep waves døde 28374 lane creeps, og i tillegg ble 2985 neutral creeps drept. Roshan strøk med syv ganger.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3