Er dette Sonys svar på «Super Smash Bros.»?

Samler kanskje de største PlayStation-heltene i et slåssespill.

27. november 2011 10:31

(PressFire.no): Husker dere den mystiske videoen fra Sony som vi skrev om for et par måneder siden, der vi fikk se elementer fra blant annet «Killzone», «Metal Gear Solid», «Assassin's Creed», «Twisted Metal» og «God of War» i ett og samme klipp?

Det viste seg å være til en (rimelig episk) reklamekampanje for PlayStation 3 kalt «Long Live Play», og ikke, som de mest håpefulle ryktene ville ha det til, en «Super Smash Bros.»-klone med de største heltene fra PS3. Eller...?

PS: Se hele reklamefilmen nederst i saken!

De største heltene kan samles

Nå er det en del rykter som peker mot at nettopp et slikt spill kan være i utvikling hos det nyetablerte studioet SuperBot Entertainment.

At studioets nivådesigner Chris Molina ifølge Kotaku har tvitret at «Long Live Play»-reklamen hinter til spillet som studioet hans jobber med, er bare toppen på isfjellet.

EuroGamer skriver at spillet, som kanskje eller kanskje ikke kommer til å hete «Title Fight», kan inkludere figurer som Nathan Drake fra «Uncharted», Sweet Tooth fra «Twisted Metal», Kratos fra «God of War», Col. Mael Radec fra «Killzone» og tittelfigurene fra «Sly Cooper» og «Fat Princess».

Søker slåssespillekspert

Samtidig heter det i en jobbannonse fra studioet at de søker en kampdesigner som har god kjennskap til slåssespill og slåssespillteori.

En kilde til ryktene er en artikkel fra Paul Gale Network, som later til å være i kontakt med utviklerne, og skriver om såpass spesifikke ting som kontrolleroppsett, vektklasser og at kameraet vil være mobilt.

Så får vi bare vente og se om noe av dette stemmer. Hvilke figurer håper dere i så fall at vil være med - og, ikke minst, hvem vil banke gørra ut av hvem?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3