Er «Pokémon Let's Go! Pikachu» og «Let's Go! Eevee» de nye «Pokémon»-spillene til Switch?

En haug rykter peker mot det, og hinter om kobling mot «Pokémon Go».

16. mai 2018 14:38
Produsent Junichi Masuda fra utvikler Game Freak
poserer med de to angivelige hoved-pokémonene.

(PressFire.no): Enda flere Nintendo-rykter denne uka, gitt.

Det rett etter at flere kilder mener at et «Star Fox»-racingspill er på vei fra «Metroid Prime»-utvikler Retro Studios.

Denne gangen omhandler det de kommende «Pokémon»-spillene til Switch, som først ble annonsert under E3 i fjor.

«Pokémon Let’s Go! Pikachu» og «Pokémon Let’s Go! Eevee» skal være navnet på de to spillene (det lanseres alltid to relativt like spill samtidig i serien).

Den svært populære spillserien feirer 20 årsjubileum i september i år, og dermed skal disse nye spillene være en slags homasj (eller remake?) av de første spillene – «Red» og «Blue».

I tillegg sier ryktene at det skal være en slags kobling mellom disse nye Switch-spillene og mobil-farsotten «Pokémon Go», muligens via en egen dings du kobler til Switchen.

Logo og bilde

Det er rykter og atter rykter, men det har vært uvanlig mye nå, og til og med en logo har dukket opp.

For noen måneder siden dukket det også opp et uklart bilde som ingen brydde seg særlig om da, men som viser en Pokémon-trener med en Eevee på skuldra – og andre pokémons som går fritt rundt på verdenskartet.

Flere har også påpekt likeheten med Kanto-områdets Route 21.

Og hva med «Pokémon»-general Junichi Masuda hos utvikler Game Freak, som selv har sagt at en større integrering av «Pokémon Go» og hovedspillene i serien er noe han ønsker?

Nettsidene har samme forvalter.
Nettsidene har samme forvalter.

Nettsider registrert

Dette speiler det den påtroppende Nintendo-sjefen Shuntaro Furukawa har sagt også – han fortalte nylig investorer at han ønsker å ha større integrering mellom mobilspillene og konsollspillene til selskapet.

Da fansen snoket i kildekoden til «Pokémon Bank», nettjenesten til 3DS hvor du kan lagre og overføre lommemonstrene du har samlet i en rekke spill, fant de nylig også referanser til «Pokémon du først møtte i Pokémon Go».

De kanskje sterkeste «bevisene» for at noe er i gjerde med disse titlene er at nettsidene www.pokemonletsgopikachu.com og www.pokemonletsgoeevee.com begge nettopp har blitt registrert – av det samme selskapet Nintendo bruker til å håndtere blant annet sin egen hjemmeside på nintendo.com.

Den som venter får se. Visstnok skal spillet avsløres allerede denne måneden, noe som høres rart ut – E3 er jo om bare én måned.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3