Epic saksøker Youtube-stjerner for promotering og salg av jukseprogramvare til «Fortnite»

16. oktober 2018 14:15

(PressFire.no): Epic viser ingen nåde når det kommer til juksere og de som promoterer juksing i sitt «Fortnite» - noe de har vist før.

Nå saksøker de YouTube-stjerna Brandon «Golden Modz» Lucas for brudd på merkevareloven, kontraktbrudd og for å ha brukt uautorisert programvare i beskyttet programvare – i dette tilfellet «Fortnite».

Det rapporterer Torrentfreak.com.

Lucas skal ikke bare ha vist fram jukseprogramvare på YouTube-kanalen, som har 1,7 millioner følgere, men også hatt lenke til en nettside hvor de kan kjøpes

- Jukseprogramvaren og kontoene er til hans egen vinning, heter det i saksdokumentene som også mener det er på bekostning av Epic og «Fortnite»-miljøet.

I tillegg saksøker de Colton «Excentric» Conter, som ifølge anklagen skal være medsammensvoren. 

De to YouTube-stjernene samarbeider en gang i blant og refererer til juksingen som «magiske krefter» og viser seerne til butikker hvor de kan kjøpes – i tillegg til at de gir dem bort i «konkurranser».

I saksdokumentene kreves det nå at Lucas og Conter står ansvarlige for anklagene og at de overgir inntektene sine og å betale Epic for tort og svie samt saksomkostninger.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3