«Epic Mickey 2» kommer selvsagt før jul

Disney har bekreftet datoen – og serverer en fersk filmsnutt.

5. juni 2012 18:13

(PressFire.no): Disney har nå spikret en dato for «Epic Mickey 2: The Power of Two». Oppfølgeren fra det vidunderlige hodet til Warren Spector («Deus Ex», «System Shock») kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og Wii den 18. november.

Denne datoen er foreløpig bekreftet for USA sin del, men Europa slipper neppe å vente.

Samtidig har det dukket opp en fersk E3-trailer. Den ser du nederst.

Det spesielle med oppfølgeren, i motsetning til det første «Epic Mickey», er at det blir plenty musikk i spillet. Såpass mye av det at det kan kalles en musikal.

Warren Spector innrømmet overfor PressFire tidligere i år at det har ført til litt bekymringer.

- Det finnes folk i pressen og i Disney som tror at kjernespillerne kommer til å forlate oss i hopetall fordi det finnes sanger i spillet.

- Jeg synes det er galskap, jeg tror ikke på det. Jeg tror spillere er åpne for nye ting, og jeg vet at Disneyfans kommer til å like det.

Han understreket at disse musikalelementene bare vil inntreffe i mellomsekvensene. Du kan til og med hoppe over dem om du vil.

Kaninen Oswald er spillbar i oppfølgeren. Det betyr at det er duket for samarbeidsspilling i «Epic Mickey 2: The Power of Two».

Spillet lanseres til Xbox 360, PS3 og Wii den 18. november,

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3