- «Epic Mickey 2» avsløres i neste uke

Ryktene om spilloppfølgeren strømmer på.

21. mars 2012 10:04

(PressFire.no): Det har versert rykter om en oppfølger til Wii-spillet «Epic Mickey» en god stund. I fjor høst, for eksempel. Da skrev Destructoid at Disney var ute og loddet stemningen for «Epic Mickey 2».

Blant annet gjennomførte underholdningsgiganten selv en undersøkelse for å finne ut hvilke navneforslag og spillcover som fengslet fansen mest. Samtidig ble det antydet at det neste gang ikke er snakk om en Wii-eksklusiv utgivelse. 

«Epic Mickey 2» vil også komme ut til PlayStation 3 og Xbox 360, i tillegg til Nintendos hjemmekonsoll, skrev Destructoid i fjor.

Det offisielle Nintendo-magasinet i Frankrike har nå twitret at oppfølgeren skal avsløres snart, allerede i neste uke. AGB sporet opp denne tweeten som de franske Nintendo-fantastene fyrte av.

En større lekkasje på nyåret, som visstnok stammet fra Disney selv, avslørte at «Epic Mickey 2» vil få støtte for co-op. Altså at to spillere kan dele opplevelsen.

- Mikke legger ut på et nytt eventyr, og blir igjen dratt inn i en verden fylt av Disneys glemte figurer, het det i notatet som blant andre GameInformer fikk kloa i før det senere ble slettet.

- I tospillerdelen kan den ene spille som Mikke og bruke hans magiske maling og malingstynner for å forandre spillverdenen på dynamisk vis, mens den andre spiller som Oswald the Lucky Rabbit – Walt Disneys første tegneseriefigur – som har evnen til å fly som et helikopter og bruke elektrisitet til å slåss eller løse oppgaver, het det videre i dette Disney-skrivet på avveie.

Les også: - Dyster og frisk Disney-fantasi, skrev vår anmelder om «Epic Mickey».

«Epic Mickey» kom ut til Nintendo Wii høsten 2010.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3