Enige om å droppe «Mario»-filmen om idéen ikke er god nok

- Interaktive opplevelser er totalt annerledes enn medier som ikke er interaktive.

12. februar 2018 12:06

(PressFire.no): Nylig kunne Nintendo og Illuminations Entertainment («Grusomme Meg»- og «Minions»-filmene) fortelle at de har begynt å samarbeid om en «Mario»-film».

Med foten på bremsen

I en oppdatering til investorer fortalte Miyamoto nylig at de også er enige om å droppe prosjektet om ikke idéen er god nok.

- Vi har snakket sammen og er enige om at vi trykker bremsen om vi ikke klarer å lage noe interessant, men bedyrer samtidig at de allerede har møttes flere ganger for å få på plass et manus.

Tenkt på animasjon lenge

Miyamoto avslører også at han har tenkt på en animasjonsfilm gjennom mange år, og at han også har fått mye spørsmål om hvorfor det ikke har kommet noe.

- Interaktive opplevelser er totalt annerledes enn medier som ikke er interaktive, og for å lage en film vil jeg ha en som en ekspert på å lage film til å gjøre det, står det i oversettelsen Nintendo selv har publisert.

Han forteller også at han har snakket med mange typer regissører og produsenter før han ble introdusert for Illumination Entertainment via Universal Parks & Resorts, som de også samarbeider med om en fornøyelsespark.

Det hører med til historien at det i 1993 kom en «Super Mario Bros.»-film med Bob Hoskins i rollen som Super Mario, men filmen ble en gigantisk kalkun.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3