Varsler en pc-offensiv på verdens viktigste spillmesse

Lager egen E3-konferanse.

2. mai 2015 16:49
E3-messegulvet i fjor. (Foto: Scanpix).

(PressFire.no): I det som vanligvis er den største uka for spillnyheter og -avsløringer, er det én gruppe som oftest blir oversett: PC-spillerne.

For mens Sony, Microsoft og Nintendo alle annonserer konsolleksklusive spill, får PC-eiere ofte bare smulene  og blir sittende å lure på hvilke av de resterende nye titlene som også kommer på denne plattformen.

I år blir det annerledes, når det for første gang blir avholdt en PC-konferanse på spillmessa i Los Angeles.

Cliff Bleszinski.
(Foto: Epic Games).
Cliff Bleszinski.
(Foto: Epic Games).

Store navn

Med navn som Cliff Bleszinski («Gears of War») og Dean Hall («DayZ»), og utviklere som Blizzard, Paradox og Square Enix, lover dette bra.

Også indie-spill senasjonen Humble Bundle kommer til å ha sin stund i rampelyset her.

Den velkjente «StarCraft II»-kommentatoren Sean Plott, for noen bedre kjent som Day[9],  kommer til å være vert for selskapet.

Konferansen lover nye spillavsløringer og oppdateringer, samt perspektiver fra PC-spillutviklere.

«Fallout 3»

Egen Bethesda-konferanse

PC-spillmessa leier seg inn hos Belasco-teateret i Los Angeles, og hele sulamitten kommer til å å sendes live via Twitch 16. juni.

Og det er ikke bare PC-konferansen i seg selv som kan lokke tastaturfolket til skjermene i sommer:

Også Bethesda, skaperne av «The Elder Scrolls»- samt «Fallout»-seriene, har annonsert sin aller første E3-konferanse. Denne går av stabelen 14. juni.

Spillselskapet har tidligere registrert den økte populariteten til PC-plattformen, og setter pris på modifiseringssamfunnet som følger med plattformen

Om vi får se noe til det svært etterlengtede neste «Fallout»-spillet under Bethesda-festen, gjenstår å se. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3