Endelig får du belønningen du fortjener i «Metal Gear 4»

Troféer er på plass - fire år forsinket.

6. august 2012 15:13

(PressFire.no): Endelig, vil nok mange si. Det har drøyd for Kojima Production å få på plass støtten for troféer i PlayStation 3-spillet «Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots».

Spillet kom ut til Sony-konsollen for fire år siden. Trophies på PS3 ble implementert samme året, men for sent for spillskaperne som da allerede hadde gjort ferdig «MGS4».

Nå er imidlertid slike trophies inkludert om du laster ned utvidelsen på litt over 500 mb. Selvsagt er denne oppdateringen gratis.

Allerede ved lanseringen lovte spillskaperen Hideo Kojima at troféer ville bli lagt til gjennom en slik oppdatering. Han gjentok løftet sitt i 2009.

Neste gang du fyrer opp spillet og er logget på PlayStation Network, vil oppdateringen laste ned. Totalt er det 34 slike utmerkelser som nå kan låses opp i «MGS4». I en pressemelding skriver utgiveren at troféene ikke bare belønner ferdigheter, men det er en del skjulte godbiter som gir gevinst til dem som tør å tenke litt ut av boksen.

Fansen har spurt og mast, og nå er troféstøtten på plass, skriver Konami. Hvis du vil ta en titt på hele trofélisten, kan du gjøre nettopp det på PlayStation-bloggen.

I tillegg til at det er sluppet remastrede HD-versjoner av de tidligste spillene i serien, er det også et nytt et på vei for å feire 25-årsjubileet til serien. «Metal Gear Rising: Revengeance» kommer til PS3 og Xbox 360 tidlig neste år. 

E3-videoen som ble sluppet fra dette spillet var noe av det villeste som glapp ut fra Los Angeles i juni.

Kojima har også begynt å friste med «MGS 5», som han sier kan komme til å bli inspirert av «Deus Ex: Human Revolution»  - et spill han satte stor pris på.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3