Endelig blir det norske kvinnelandslaget med i «FIFA»

Norsk landslagsspiller røpte seg på Instagram.

21. mars 2016 13:14
(Foto: Faksimile, Instagram)

(PressFire.no): De første dryppene av årets «FIFA»-spill er begynt å lekke ut, og denne gangen er det ingen andre enn Norges landslagsspiller Andrine Stolsmo Hegerberg som har sølt ut bønnene.

Fjorårets «FIFA 16» var det første som inkluderte kvinnefotball, og hadde med det EA Sports mente var «de tolv beste landslagene» - men ikke Norge, tross en 11.-plass på rankingen på det tidspunktet.

Les mer: Vår anmeldelse av «FIFA 16».

Da vi møtte «FIFA 16»-produsent Aaron McHardy stilte vi han til veggs på hvorfor Norge var utelatt.

- Hm. Er det nå jeg må spørre noen hvor den nærmeste nødutgangen er?, var det spøkefulle svaret. Men nå ser altså de norske heltinnene til å være med i spillserien.

I et bilde lagt ut på Instagram ser vi Kopparsberg/Gøteborg FC-midtbanespilleren sittende i fotomaskineriet hos EA for å bli scannet til spillet, påhengt emneknaggen #FIFA17.

- Ryktene at «COD» også ville ha noen av bildene, vitser Stolsmo Hegerberg under bildet.

«FIFA 17» har ikke enda blitt offisielt annonsert, men kommer tradisjonens tro mest sannsynligvis ut i slutten av september eller starten av oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3