Enda mer rally i «DiRT 4»

- Det kan og vil bli slik.

13. januar 2014 14:24

(PressFire.no): Codemasters brygger på et nytt «DiRT», selv om det foreløpig kun er noen få ledetråder vi har å gripe tak i. Den første store dosen med informasjon må vi vente litt på.

Er du en av dem som syns det har vært nok amerikanske impulser i de siste «DiRT»-spillene, kan neste runde kanskje falle i smak?

Paul Coleman, designsjefen, bekrefter at de jakter på rallyfølelsen neste gang:

Kan det neste «DiRT» vennligst være mer rallyorientert? Mange av oss savner virkelig «Colin McRae»-spillene.

Coleman svarte dette Twitter-spørsmålet på denne måten:

- Ja, det kan og vil bli slik.

Rundt årsskiftet bekreftet Codemasters at de jobber med flere rallyspill. «DiRT 4» er trolig ett av disse - og det er lett å tippe at PlayStation 4 og Xbox One er med i planene.  

Denne uka ble det også lansert et iOS-spill, «Drive: USA», som fikk en myk start hos Apples Singapore-butikk. Dette iPad- og iPhone-spillet er i utgangspunktet gratis.

Det siste spillet i «DiRT»-serien, «DiRT Showdown», kom i 2012 - mest av alt et sidespor, der de finske skoger og den monotone kartleseren var byttet ut med fyrverkeri og amerikansk motorsportfølelse. 

Trailer fra «Drive: USA», mobilspillet som er på vei til App Store:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3