Enda mer piratbonansa i «Uncharted 4»

Avslørte den nye samarbeidsmodusen - som kommer allerede neste måned. Se trailer.

22. november 2016 00:21

(PressFire.no): «Uncharted 4» er slitt ikke blitt mindre aktuelt den siste tiden. Ikke bare har spillet fått en PlayStation 4 Pro-oppdatering som jazzer opp det visuelle enda et hakk, men nå har Naughty Dog annonsert sin nye samarbeidsdel til spillet.

«Uncharted 4: Survival» er rett og slett en slags overlevelsesmodus, der du og opp til to andre skal stå imot stadig kraftigere «bølger» av fiender.

Det hele er en oppdatert variant av «Co-op Arena»-modusen vi fant i de to foregående spillene, og det er ti kart med til sammen femti slike bølger med fiender, der hver tiende bølge har en boss-kamp hektet ved seg.

Det er ikke bare å skyte og drepe for å komme seg videre, dog. Du kan få spesielle oppgaver, som å samle et gitt antall skatter på banen innenfor en tidsramme, eller spesielle fiender som må tas av dage.

Etter hvert vil også spesifikke regler plutselig dukke opp, der for eksempel bare pistoler vil gjøre skade, eller at du bare kan bruke nevene.

Du samler mynt fra fiendene du skyter, og disse kan du bruke på å kjøpe oppgradert utstyr eller nye våpen mellom hver bølge, noe som vissnok gjør det hele hakket mer strategisk – noen fiender (eller bosser) trenger litt mer planlegging enn andre.

Enkelte av piratkapteinene fra hovedhistorien skal også gjøre inntog her, ser det ut til, med mystiske krefter på slep. En trailer har de også sluppet, hvor du kan se blant annet Adam Baldridge fly rundt og lage piratkvalm. Den ser du under her.

«Survival» kan spilles både alene og med opp til to andre. Tilleggspakken vil komme allerede i løpet av desember. Er det gratis? Hvem vet!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3